در محكومیت جنایات رژیم صهیونیستی؛
طوفان خشم هنرمندان در سینمافلسطین تماشایی شد
پرسی بلاگ: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تعدادی از شاعران و هنرمندان با شرکت در ویژه برنامه شب شعر طوفان خشم جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در بمباران بیمارستان المعمدانی نوار غزه را محکوم کردند.
به گزارش پرسی بلاگ به نقل از مهر، ویژه برنامه شب شعر «طوفان خشم» همزمان با جنایت بی سابقه رژیم صهیونیستی و هدف قرار دادن بیمارستان المعمدانی در نوار غزه شامگاه چهارشنبه بیست و ششم مهر ماه با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و تعدادی از شاعران و هنرمندان عرصه های مختلف به میزبانی سینما فلسطین تهران اجرا شد.
همتی که بدون هیچ ملاحظه ای برگزار شد
میلاد عرفانپور شاعر، مدیر مرکز موسیقی و مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری که اجرا و مدیریت این برنامه را بر عهده داشت، در آغاز این مراسم ضمن تقدیر از حضور اصحاب فرهنگ و هنر توضیح داد: امشب جزو جلسات خاصی است که بدون تعارف و مبالغه عطر خلوص همه دوستان حس می شود و امیدوار هستم این همتی که بدون هیچ ملاحظه ای صورت گرفته، بتواند گام مهمی برای دادخواهی و ابراز همدردی شاعران، نویسندگان و هنرمندان با اتفاق تلخ شب گذشت غزه باشد. حادثه ای که امیدواریم بواسطه خون پاک و مقدس شهدای مظلوم مقاومت امضایی برای پایان و انحطاط رژیم صهیونیستی باشد.
وی در ادامه این ویژه برنامه بیان کرد: بواسطه اتفاقاتی که در بمباران بیمارستان المعمدانی غزه افتاد صحبت کردن امشب برای ما دشوار است و امیدوار هستم بواسطه این همدلی ها و دعای خیری که برای مقاومت می نماییم روزهای خوبی را بواسطه خون شهدای غزه و مقاومت پیش رو داشته باشیم.
سرکوب دروغ های رسانه ای دیوی به نام رژیم صهیونیستی
هادی مقدم دوست نویسنده و کارگردان شناخته شده حوزه سینما هم در این مراسم بیان کرد: نکته ای که بنظر می رسد در این مراسم باید به آن اشاره نمود توجه به بحث فعالیت رسانه ای دشمن است که در این چند روز شروع شده و دشمن می کوشد که دروغ ها را غالب کند. این نوع ترسیم چهره دیو صفتانه دشمن نکته بسیار مهمی است که می بایست در رفتار هنری و رسانه ای افرادی که در عرصه هنر مقاومت مشغول به فعالیت هستند با حساسیت بیشتری رصد شود.
وی اضافه کرد: این نوع رویکرد یک کنش رسانه ای است که با خلق یک اثر هنری بتوانیم ثابت نماییم که رژیم صهیونیستی به عنوان دیو نمی تواند خودرا به عنوان یک مظلوم معرفی نماید. این یک رویکرد مضحک از دشمن است که باید بواسطه هنرنمایی هنرمندان ما به درستی به نمایش درآید تا این حقه بازی ها، شارلاتان بازی ها و فریب کاری ها خنثی شود. شرایطی که دیگر برای همه رو شده و این رژیم غاصب دیگر کاری نمی تواند، بکند.
دعوت یک گرافیست از هنرمندان برای شروع یک جهاد هنری
انوشیروانی مانی از هنرمندان فعال عرصه هنرهای تجسمی هم در این ویژه برنامه اظهار داشت: گرافیک بیانی شگرف برای بیان وقایع اجتماعی خود دارد. من خودم به عنوان هنرمندی که در این حوزه فعالیت می کنم از زمانی که شاهد شهادت محمدالدوره در آغوش پدرش بودم دغدغه هایم در عرصه هنر مقاومت شکل پر رنگ تری به خود گرفت. شرایطی که همیشه به این مساله فکر می کردم که وظیفه یک طراح در این زمینه چیست؟ بدین سبب تلاش کردم تا مفاهیم اعتقادی را در حوزه هنرهای تجسمی وارد کنم. این هنر یک زبان است. هنرمند هم با زبانش اعلام انزجار و اعلام خوشی و هر اتفاق روحی را بیان می کند.
وی اضافه کرد: یادم است وقتی می خواستم درباره ی فلسطین پوستری را طراحی کنم به سراغ عبارت «صهیونیست» رفتم. واژه ای که اگر به آن دقت نماییم می بینیم که می شود: «صهیو»، «نیست» واژه هایی که خودشان موید خیلی از نکات است و دقیقاً اینجاست که گرافیک به بیان مفاهیم کمک می نماید. ما با اعتقادمان سرو کار داریم و از همه هنرمندان می خواهم در هر زمینه ای که دارند به پاخیزند و آثاری با این عنوان و موضوع خلق کنند برای اینکه تنها اثری ماندگار است که در دفاع از مظلوم و عدالت خواهی است.
این هنرمند گرافیست اشاره کرد: دشمن از ناحیه فرهنگ و هنر ما وارد شده و چون هنر ما و فرهنگ ما از قوی ترین و بهترین هنرمندان برخوردارست بدین سبب می توانیم بهترین مفاهیم را برای مقابله با دشمن با هنرمان به کار بندیم و با دشمن مبارزه نماییم. هنر ما در اختیار دین ما و اعتقاد ما بوده و امیدوار هستم هنرمندان ما با هنرشان انزجار خودرا از فجایع اتفاق افتاده از طرف رژیم صهیونیستی نشان بدهند و اینجاست که جهاد هنری معنا پیدا می کند.
«طوفان خشم»، «پایان حقوق بشر» و قدردانی ویژه دستیار وزیر
علی اصغر عزتی پاک نویسنده و داستان نویس ایرانی هم در قسمت دیگری از ویژه برنامه «طوفان خشم» ضمن ابراز همدردی با مردم مظلوم فلسطین متنی را با عنوان «پایان حقوق بشر» قرائت کرد. این در حالیست که انتقاد از انفعال غربی ها، شرارت اسرائیل ضد انسان و انسانیت با حمایت غربی ها همچون کلیدواژه هایی بودند که علی اصغر عزتی در این متن به آن اشاره نمود.
علی محمد مؤدب شاعر و دستیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این مراسم اظهار داشت: بسیار سپاسگزارم از همه هنرمندان و نویسندگان و شاعرانی که در این فرصت کم دعوت ما را قبول کردند و به این برنامه آمدند، تشکر می کنم و دعا می کنم هنر و فرهنگ ما در همه عرصه ها بتواند حق گذار مجاهدان در راه خدا باشد.
شعرخوانی شاعران انقلاب و ثبت یک نقاشی به یاد شهدای غزه
علی داودی، فاطمه نادی زاد، سیدعلی لواسانی، میثم یوسفی، امید اردستانی، احمد بابایی، زهرا فرقانی، علیرضا میرزایی، محمدحسین نجفی، محمدرضا طهماسبی، حسین خزاعی، محمدحسین حسنی، حامد فلاحی راد، محسن کاویانی همچون شاعرانی بودند که در این برنامه پیرامون محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی به شعرخوانی پرداختند. ضمن این که استاد شوری از هنرمندان عرصه نقاشی نیز در طول برگزاری مراسم با موضوع یادبود شهدای غزه اثری را پیش روی مخاطبان خلق کرد.
امیر حقیقت از خوانندگان فعال عرصه موسیقی انقلاب هم در بخش دیگری از این مراسم به اجرای تک آهنگ «نبض باران» پرداخت. این در حالیست که سید محسن حسینی خواننده موسیقی ایرانی هم از دیگر هنرمندانی بود که در این مراسم قطعه آوازی را در رثای شهدای غزه اجرا کرد.
حبیب احمدزاده، سهیل کرمی، هادی مقدم دوست، امیرحسین سمیعی، علی محمد مؤدب، محمود رضوی و تعدادی دیگر همچون هنرمندانی بودند که در این مراسم حضور داشتند.
منبع: persiblog.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب