توسط كتابستان معرفت انجام شد؛

عرضه اقتصاد خوردنی در کتابفروشی ها

عرضه اقتصاد خوردنی در کتابفروشی ها

پرسی بلاگ: کتاب اقتصاد خوردنی نوشته ها جون چانگ با ترجمه سعید عدالت جو توسط انتشارات کتابستان معرفت منتشر و راهی بازار نشر شد.



به گزارش پرسی بلاگ به نقل از مهر، کتاب «اقتصاد خوردنی» نوشته ها جون چانگ بتازگی با ترجمه سعید عدالت جو توسط انتشارات کتابستان معرفت منتشر و روانه بازار نشر شده است. این کتاب با زبانی ساده و شوخ طبعانه، اصول و نظریه های اقتصادی را با بهره گیری از نمونه هایی از تاریخ و فرهنگ غذا در سرتاسر دنیا شرح می دهد.
نویسنده این کتاب «ها جون چانگ» اقتصاددان مشهور و استاد دانشگاه کمبریج است که بالاتر از ۱۰ کتاب در حوزه اقتصاد به چاپ رسانده و جوایز زیادی را کسب کرده است. وی در این کتاب به خواننده آموزش می دهد که چگونه با نگاه کردن به جهان بوسیله چشم یک اقتصاددان گرسنه، به فهم بهتری از پدیده های اقتصادی برسد و از خطاهای رایج دراین زمینه پیشگیری کند.
کتاب «اقتصاد خوردنی» شامل ۲۳ فصل است که هر یک به یک مسئله اقتصادی مربوط به غذا می پردازد. تعدادی از مسائلی که در این کتاب مورد توجه قرار گرفته اند، عبارتند از: رابطه بین شکلات و دوران پساصنعتی، رابطه بین بامیه و کاپیتالیسم، رابطه بین سوشی و افزایش تجارت جهانی و...
در هر فصل، نویسنده با ارائه تجربه های شخصی و تاریخی خود از غذاهای متنوع، به تحلیل عوامل اقتصادی، سیاسی، تاریخی، و فرهنگی که در شکل دادن و تغییر آنها نقش داشته اند، می پردازد.
او با بهره بردن از داده ها، آمار و منابع موثق، حرف های خودرا با مدرک و استنتاج های قاطع تأیید می کند. او همین طور با بررسی و انتقاد از تعدادی از نظریه ها و فرضیات متداول در اقتصاد، به نقد و ارزیابی چالش ها و مسائل موجود در این زمینه می پردازد.
این کتاب با ۲۲۴ صفحه و قیمت ۱۹۰ هزار تومان عرضه شده است


منبع:

1403/08/09
09:00:01
5.0 / 5
6
تگهای خبر: آموزش , بازار , ترجمه , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
پرسی بلاگ