راه اندازی گروه زبان فارسی در دانشگاه دولتی بی نظیر بوتو کراچی

راه اندازی گروه زبان فارسی در دانشگاه دولتی بی نظیر بوتو کراچی

پرسی بلاگ: راه اندازی گروه زبان و ادبیات فارسی در دپارتمان زبان خارجی دانشگاه بی نظیر بوتو مورد توافق رییس خانه فرهنگ ایران و مسئول این دپارتمان قرار گرفت.



به گزارش پرسی بلاگ به نقل از مهر، سعید طالبی نیا وابسته فرهنگی و رییس خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در کراچی ضمن حضور در دانشگاه بی نظیر بوتو در منطقه لیاری کراچی، در نشست دانشجویی این دانشگاه شرکت و برای دانشجویان سخنرانی کرد. در این مراسم که با موضوع روز جهانی زبان مادری تشکیل شده بود، مسئولان، استادان و دانشجویان این دانشگاه شرکت داشتند.
دانشجویان به زبان های مختلف رایج در پاکستان همچون اردو، سندی، بلوچی، پنجابی و... برنامه های خودشان را در قالب شعر، آواز و دکلمه اجرا کردند و برخی از استادان دانشگاه نیز به بیان اهمیت حفظ و تقویت زبان های مادری خصوصاً اردو در پاکستان پرداختند.
در ادامه این مراسم، با اهدای تندیس یادبود از مسئول خانه فرهنگ ایران تقدیر گردید و سپس طالبی نیا طی سخنانی، زبان را یکی از مهم ترین ابعاد هویت ملی هر جامعه ریشه دار یاد کرد و اظهار داشت: ما باید به زبان های محلی و ملی خود افتخار نماییم.
طالبی نیا اظهار داشت: یکی از زبان های قدیمی کشور پاکستان، زبان شیرین فارسی است که حدود چهار دهه است با دسیسه بدخواهان مورد بی مهری قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: باتوجه به درخواست های دانشجویان، ما آمادگی داریم جهت راه اندازی گروه زبان فارسی در این دانشگاه همکاری مؤثر نماییم.
در حاشیه این جلسه دانشجویی، رییس خانه فرهنگ ایران و مسئول دپارتمان زبان خارجی دانشگاه بی نظیر بوتو جهت راه اندازی گروه زبان و ادبیات فارسی در این دپارتمان توافق کردند و قرار شد از ترم آینده تدریس زبان فارسی در این دانشگاه شروع شود.

1403/12/19
11:26:24
5.0 / 5
23
تگهای خبر: شركت , مراسم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
پرسی بلاگ