درخواست سلاجقه از وزرای محیط زیست آسیا برای نجات زمین
به گزارش پرسی بلاگ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به بحران کمبود آب بعنوان معضلی جهانی به راهکارهای هم افزایی کشورها برای حل این بحران پرداخت و در این حوزه به برخی اقدامات جمهوری اسلامی ایران برای مبارزه با خشکسالی همچون احیای دریاچه ارومیه اشاره نمود.
به گزارش پرسی بلاگ به نقل از ایسنا، دکتر علی سلاجقه بامداد امروز در چهارمین مجمع وزیران و مراجع محیط زیستی آسیا و اقیانوسیه که به صورت ویدئوکنفرانس و به میزبانی سوون در کشور کره جنوبی برگزار شد، اظهار داشت: در منطقه آسیا و اقیانوسیه، با مسائل و مشکلات فشرده نوظهور زیست محیطی روبرو می باشیم که روز به روز درحال افزایش و تشدید است. کمبود آب یکی از مهم ترین آنهاست که خیلی از کشورها در تلاش هستند تا با این چالش کنار بیایند.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار نمود: برای مواجهه با چالش های زیست محیطی و دستیابی به نتیجه ای بهتر برای نجات زمین باید تلاشهای خویش را هم افزا نماییم. بدین منظور ما باید از سیاسی شدن محیط زیست اجتناب نماییم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: کشورهای توسعه یافته بایستی به تعهدات خود در خصوص تأمین ابزارهای اجرایی مانند کمک های مالی و انتقال فناوری متعهد باشند و کشورهای درحال توسعه هم بایستی از این منابع به بهترین نحو استفاده کنند.
وی افزود: الان توسعه پایدار در مرکز تلاشهای سازمان ملل متحد قرار دارد. با این وجود، ما بایستی در نظر داشته باشیم که توسعه نمی تواند بعنوان یک چاره جهانی متناسب با سیاستهای ملی و بومی تجویز شود.
معاون رئیس جمهوری ضمن اشاره به اعمال تحریمهای یکجانبه ضد برخی کشورها همچون ایران اظهار داشت: این تحریم ها مانع مهمی برای دریافت کمک های مالی توسط این کشورها برای حفظ سرعت حفاظت از طبیعت است.
ایشان در ادامه به یکی از اقدامات محیط زیستی ایران اشاره و اظهار نمود: همچون اقدامات موفقیت آمیز جمهوری اسلامی ایران در سالهای اخیر، احیای دریاچه ارومیه بعنوان دریاچه ای وسیع است که با حمایت و همکاری کشورهای دوست انجام شده است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: جمهوری اسلامی ایران همینطور می خواهد طرح های پایدار برای حفاظت از طبیعت مناطق خشک و نیمه خشک از راه به کارگیری راهکارهای مبتنی بر طبیعت و درس های آموخته شده در رویارویی با تغییرات اقلیمی ومقابله با طوفان های گرد وغبار را اجرا نماید.
وی ضمن اشاره به معضل گرد و غبار تصریح کرد: در زمینه کاهش اثرات گرد وغبار در منطقه، قطعا به حمایت کشورهای دارای تجربه و فناوری همینطور کشورهای صدمه پذیر و برنامه محیط زیست ملل متحد و سایر سازمانهای بین المللی در رابطه با گرد و غبار، از راه سرمایه گذاری و استفاده از داده های علمی و تعامل میان علم و سیاست نیاز داریم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست سلاجقه در انتها اظهار داشت: به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران، بعنوان رهبر و مبتکر در مقابله با طوفانهای گرد و غبار در غرب آسیا، دستان خویش را برای دستیابی منطقه و فراتر از آن برای مقابله با طوفان های گرد و غبار در منطقه آسیا و اقیانوسیه دراز می کنم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب