فیلمهای کمدی باید با هنجارهای اجتماعی متناسب باشد
به گزارش پرسی بلاگ، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: فیلمهای کمدی در سینمای ایران باید به نحوی باشد که هم ذائقه عمومی را راضی کند و هم با آداب، رسوم و هنجارهای اجتماعی متناسب باشد.
به گزارش پرسی بلاگ به نقل از مهر، سیدعباس صالحی شامگاه چهارشنبه در بازدید از مؤسسه فرهنگی - مطبوعاتی خراسان در مشهد در مورد دشواری های کار خبرنگاران و مشمول بیمه مشاغل سخت و زیان آور اظهار داشت: معاونت مطبوعاتی وزارت خانه مذاکراتی را با سازمان تأمین اجتماعی داشته و مسیری را دنبال می کند تا بتوان دغدغه های خبرنگاران و روزنامه نگاران در مورد بهره مندی از مزایای بیمه مشاغل سخت و زیان آور برطرف شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: فیلمهای کمدی در سینمای ایران باید به نحوی باشد که هم ذائقه عمومی را راضی کند و هم با آداب، رسوم و هنجارهای اجتماعی متناسب باشد.
وی افزود: سینمای ایران و سینمای جهان به کمدی نیازمند هستند،، مشروط بر این که فیلم واقعاً استانداردهای کمدی را داشته و در ژانری باشد که بشود بعنوان یک کمدی طنز از آن دفاع کرد.
صالحی اظهار نمود: از طرفی فیلمهای کمدی باید بخشی از سینمای ایران و نه تمام آن باشد، باآنکه بخش خصوصی و مجموعه هایی از این قبیل سینمای ایران را بدین مسیر پیش می برند، اما اساسا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متصدی این حوزه نیست، باید کوشش کرد آن چه برآیند این مورد قرار می گیرد، بگونه ای باشد که هم یک کمدی قابل دفاع داشته باشیم و هم این که این بخش تمام هویت و اقتصاد سینما را دربرنگیرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جواب پرسشی در مورد آثار جشنواره فیلم فجر و سهم استان ها از آن اظهار داشت: رویکرد دبیر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر آن است که حرمت فیلمهای این جشنواره از لحاظ مخاطب و جایگاه سینما حفظ شود، بنابراین این مسئله از لحاظ تعداد اشخاصی که در این جشنواره حضور می یابند، درحال مدیریت شدن است.
وی اظهار نمود: از آنجائیکه اخیرا بودجه چهل و سومین جشنواره فیلم فجر مطرح گردیده است، هنوز تعداد فیلمهای این جشنواره که مقرر است در استان ها، همچون خراسان رضوی، پخش شوند، مشخص نشده است.
صالحی در جواب سوالی در مورد شفافیت مسؤلان در بیان کارکردها و اطلاعات اظهار داشت: آن چه مدنظر است، این که بتوانیم از راه کارکردهایمان به نحوی عمل نماییم تا اطلاعات در دسترس عموم مردم قرار گیرد، مسؤلان باید در مبحث فرهنگ به نحوی عمل کنند تا پاسخگویی بیشتری داشته باشند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار نمود: در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلاش می نماییم تا در فضای عقلانیت حرکت نماییم، این که چقدر حاشیه سازی ها درست یا غلط است، ما نباید حاشیه ایجاد نماییم، رسانه ها هم نباید در فضای مجازی حاشیه سازی کنند، هر ۲ بخش، هم وزارت خانه و هم رسانه ها باید به شکل متوازن حرکت کنند.
وی اظهار داشت: نباید حاشیه ها به متن تبدیل گردد، رسانه ها و کنشگران در فضای مجازی نباید حاشیه های اشتباه را ایجاد کنند، اگر موضوعی صورت گرفت باید به اندازه خود، بدان توجه گردد و از مبالغه کردن پرهیز گردد.
صالحی در مورد گردشگری ادبی اظهار داشت: از شمال تا جنوب، از شرق تا غرب کشور مملو از ظرفیتهای در ارتباط با گردشگری ادبی، فرهنگی و هنری است، در مسافرت امروز به نیشابور، فرصت گردشگری ادبی بار دیگر مورد توجه قرار گرفت، فقط پنج تا ۶ هزار شخصیت بزرگ جهان اسلام در خراسان، همچون نیشابور زیسته اند که ادیب نیشابوری ۱۴ جلد کتاب در رابطه با تاریخ این مرز و بوم نگاشته است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار نمود: قطعا گردشگری ادبی می تواند یک فرصت برای ایران و به شکل خاص برای خراسان باشد، اما ساز و کارهای خویش را می طلبد، این که پیش اقتضائات گردشگری در حوزه فرهنگی چیست، به تنهایی یک مبحث است، اگر ایران بخواهد گردشگری ادبی - فرهنگی راه بیندازد، چه اقتضائاتی باید داشته باشد، ایده هایی در این حوزه وجود دارد و در گفتگوها و اقدامات مشترک با اهالی رسانه میتوان به نتیجه مناسبی در این حوزه رسید.
وی ضمن اشاره به تفاهمنامه ای که امروز با استاندار خراسان رضوی در نیشابور به امضا رسید، اظهار داشت: برپایه این تفاهمنامه مقرر است تا گذرهای فرهنگ و هنر در این استان راه اندازی شود که اولین مورد از آن امروز در نیشابور به ثمر نشست، این طرح از دولت دوازدهم شروع شده و تابحال ادامه داشته است و تلاش می شود تا از راه گذرهای فرهنگ و هنر، بازارچه ها و فرصت هایی از این دست، اقتصاد هنر جایگاه بهتری را به دست آورد.
صالحی افزود: ظرفیتی بعنوان زیارت در خراسان رضوی وجود دارد که از این طریق میتوان اقتصاد هنر آئینی و هنر در خدمت زیارت را در این منطقه به فعلیت رساند، در این خصوص تبادلات ذهنی و کارکردی بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و آستان قدس رضوی وجود دارد، چون که فرهنگ و هنر در عین این که یک جریان نرم افزاری است، می تواند با ترکیب شدن با اقتصاد و سبک زندگی به شکل شبکه هم در حوزه نرم افزاری تاثیر بیشتری داشته باشد و هم در حوزه معیشت هنرمندان و معیشت اجتماعی، با فضای اقتصاد هنر پیوند بخورد.
گفتنی است، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امشب در ادامه دومین روز سفر خود به استان خراسان رضوی از مجموعه های رسانه ای قدس، خراسان و شهرآرا در مشهد بازدید نمود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب