پورابوالقاسم مدیرکل دفتر نوسازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد

پورابوالقاسم مدیرکل دفتر نوسازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد

پرسی بلاگ: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی سعید پورابوالقاسم را به عنوان مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری این وزارتخانه منصوب نمود.



به گزارش پرسی بلاگ به نقل از مهر، بنابر اعلام روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در متن حکم سیدعباس صالحی خطاب به سعید پورابوالقاسم آمده است: «نظر بمراتب تعهد، تجارب و سوابق بهادار جناب عالی، بنا به پیشنهاد معاون محترم توسعه مدیریت و منابع، به سبب این حکم به عنوان «مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری» منصوب می شوید.
با توجه به نقش مؤثر آن دفتر در اجرای برنامه های عملیاتی اصلاح نظام اداری وزارت متبوع، امید است با اتکال به خداوند متعال و استفاده از کارشناسان خبره و کارآمد و همکاری سایر واحدهای تابعه در انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید.»
سعید پورابوالقاسم قبل از این رییس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی بود. او همین طور معاونت امور رسانه های دیجیتال مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی را نیز در کارنامه کاری خود دارد.


منبع:

1404/02/01
10:07:56
5.0 / 5
11
تگهای خبر: دیجیتال , فضای مجازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
پرسی بلاگ