ضرورت تفویض اختیار به استان ها برای نوبت دهی الکترونیکی واکسن

ضرورت تفویض اختیار به استان ها برای نوبت دهی الکترونیکی واکسن

به گزارش پرسی بلاگ استاندار تهران بر ضرورت تفویض اختیار به استان ها برای نوبت دهی واکسن در سامانه نوبت دهی الکترونیک تاکید نمود.


به گزارش پرسی بلاگ به نقل از ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران ضمن تبریک هفته دولت، اظهار داشت: گزارش ها نشان داده است هشیاری، مراقبت و دقت باید مثل گذشته تداوم داشته باشد تا شاهد توقف و کاهش آمار این بیماری باشیم. با عنایت به تجربه کشور هندوستان در شیوع دلتا استان هایی که بیشتر از سه ماه درگیر این ویروس بوده اند حالا روند کاهشی را تجربه می کنند.
وی اضافه کرد: متاسفانه امروز ۶۶۹ نفر از هموطنانمان به دنبال مبتلا شدن به این ویروس جان خویش را از دست داده اند که همچنان عدد و رقم بالاست. حدود ۱۰ روز زمان می برد تا شاهد کاهش در آمار فوتی و بستری ها باشیم.
استاندار تهران به تفویض اختیارات استانی با عنایت به ظرفیت های بالایی که در استان ها وجود دارد اشاره نمود و اضافه کرد: ساماندهی نوبت دهی الکترونیک واکسن در کلانشهری همچون تهران باید با در نظر گرفتن موارد مختلفی باشد و هر تجمعی امکان دارد بی نظمی و مشکلاتی را به همراه داشته باشد. بنابراین پیشنهاد شد که رده بندی فعلی و فاصله این رده بندی ها در اختیار خود استان ها قرار بگیرد، همینطور پروتکل نویسی باید در معاونت بهداشتی سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران صورت گیرد. بدون شک مترویی که حدود یک میلیون مسافر در روز دارد باید شیوه نامه بهداشتی و تدوین پروتکلهای متفاوتی را داشته باشد.
وی افزود: با کاهش آمارها ما تنفسی می گیریم که باید با عنایت به پیش آگاهی که در مورد ویروس لامبدا داریم و سرایت پذیری بالای آن تیم پزشکی تشکیل گردد تا با عنایت به احتمال ورود این سوش جدید در آینده و همزمانی با پایداری هوا که بر روی آن اثرگذار است نقش راه دقیقی داشته باشیم.
وی در مورد تمدید زمان بازنشستگی نیروهای کادر درمان هم اظهار داشت: مصوبه تمدید زمان بازنشستگی در شهریور ماه به اتمام می رسد و ما همچنان با کمبود و خستگی نیروی انسانی مواجه هستیم. بنابراین باید تدبیر لازم برای این چند مدل نیروی انسانی در نظر گرفته شود.
استاندار تهران تصریح کرد: بطور قطع باید برای افرادی که زمان تزریق دز دوم آنها فرا می رسد تمهیدات لازم را در نظر بگیریم. نباید فاصله دز اول و دوم زیاد شود. چون که ایمنی پایین می آید و مصونیت در مورد سوش های جدید که خطرناک تر و کشنده تر هستند کاسته می شود. باید تمهیدات لازم را برای سوش های احتمالی بعدی از راه اقدامات علمی و تخصصی در دستور کار قرار دهیم.
وی افزود: در مورد رعایت پروتکلهای بهداشتی با دستگاه هایی که همکاری لازم را ندارند ابتدا از راه تذکر و اخطار و در نهایت از راه اقدام حقوقی آنها را مجاب به رعایت پروتکلهای بهداشتی خواهیم کرد. همینطور در جهت اجرای مسئولیت اجتماعی باید خودروسازان همکاری لازم در جهت تجهیز مراکز واکسیناسیون داشته باشند.




منبع:

1400/06/08
21:23:20
5.0 / 5
1084
تگهای خبر: اجتماعی , الكترونیكی , انسانی , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
پرسی بلاگ