ادویه ای با طبع گرم و خواص کم نظیر

ادویه ای با طبع گرم و خواص کم نظیر

به گزارش پرسی بلاگ، زنجبیل که گیاهی زردرنگ و دارای طبع گرم است، یکی از مواد خوراکی پرمصرف در رژیم غذایی مردم دنیا به حساب می آید و از ریشه آن به صورت خشک شده یا به صورت پودر بعنوان ادویه ای مفید در غذاهای مختلف و برخی نوشیدنی ها و دمنوش ها استفاده می شود.


به گزارش پرسی بلاگ به نقل از ایسنا، در این مقاله به نقل از سایت تخصصی «وب ام دی» به توضیح مختصری درباره ی شماری از فواید مهم زنجبیل برای سلامتی اشاره خواهیم کرد:
* مبارزه با میکروب ها
تعدادی از ترکیبات شیمیایی موجود در زنجبیلِ تازه به بدن شما در دفع میکروب ها کمک می نماید. آنها خصوصاً در متوقف کردن رشد باکتری هایی مانند «اشریشیا کلی» و «شیگلا» خوب عمل می کنند و همین طور ممکنست ویروس هایی مانند «ویروس سین سیشیال تنفسی» (RSV) را نیز از شما دور نگه دارند.
* کمک به سلامت دهان
قدرت ضد باکتریایی زنجبیل ممکنست لبخند شما را نیز درخشان کند. تعدادی از ترکیبات فعال موجود در زنجبیل از رشد باکتری های دهان هم جلوگیری می کنند. این باکتری ها همان باکتری هایی هستند که می توانند موجب بیماری «پیوره»، یک عفونت جدی لثه شوند.
* کاهش حالت تهوع
زنجبیل به کاهش درد معده به ویژه در دوران حاملگی کمک می نماید. همین طور زنجبیل در از بین بردن گاز انباشته شده در روده ها نقش مفید دارد. این ماده غذایی در رفع دریازدگی یا حالت تهوع ناشی از شیمی درمانی نیز موثر است.
* تسکین درد عضلات
هرچند زنجبیل، درد عضلانی را سریعا از بین نمی برد اما ممکنست به مرور زمان درد را تسکین دهد. در بعضی از مطالعات، افرادی که درد عضلانی ناشی از ورزش داشتند و زنجبیل مصرف کردند، روز بعد نسبت به کسانی که زنجبیل مصرف نکرده بودند، درد کمتری داشتند.
* کاستن علائم آرتریت
زنجبیل خاصیت ضد التهابی دارد به این معنا که تورم را کم می کند. همین طور ممکنست زنجبیل خصوصاً برای تسکین علایم «روماتیسم مفصلی» و «آرتروز» مفید باشد. مصرف خوراکی زنجبیل یا استعمال موضعیِ آن روی نقاط ملتهب و دردناک بدن ممکنست درد و تورم را تسکین دهد.
* مهار پیشرفت سرطان
تعدادی از مطالعات نشان می دهند که مولکول های زیست فعال موجود در زنجبیل ممکنست پیشرفت تعدادی از سرطان ها مانند سرطان روده بزرگ، معده، تخمدان، کبد، پوست، سینه و پروستات را کاهش دهند اما تحقیقات بیشتری دراین زمینه لازم است تا ببینیم آیا این اثرگذاری حقیقت دارد یا خیر.
* کاهش قند خون
داده های یک مطالعه کوچک بتازگی نشان داد که زنجبیل ممکنست به بدن شما در استفاده بهتر از انسولین کمک نماید. با این وجود، مطالعات بزرگتری مورد نیاز است تا ببینیم آیا زنجبیل می تواند به بهبود سطح قند خون در بدن کمک نماید یا خیر.
* کاهش دردهای عادت ماهانه
طبق داده های مطالعات، بانوانی که ۱۵۰۰ میلی گرم پودر زنجبیل را یک دفعه در روز به مدت سه روز در طول دوران قاعدگی مصرف کردند نسبت به بانوانی که این ادویه را امتحان نکردند، درد کمتری داشتند.
* کاهش کلسترول
مصرف روزانه زنجبیل ممکنست به شما در مبارزه با سطوح کلسترول بد یا LDL کمک نماید. داده های یک مطالعه اخیر نشان داد که مصرف پنج گرم زنجبیل در روز به مدت سه ماه، کلسترول LDL افراد را بطور متوسط کاهش داده است.
* محافظت در مقابل بیماری ها
زنجبیل سرشار از آنتی اکسیدان است، ترکیباتی که از استرس و لطمه به DNA بدن شما جلوگیری می کند. زنجبیل ممکنست به بدن کمک نماید تا با بیماریهای مزمن مانند فشار خون بالا، بیماریهای قلبی و بیماریهای ریوی مبارزه کند. بعلاوه گنجاندن این ادویه در رژیم غذایی، شانس داشتن دوران پیری سالم را نیز می افزاید.
* تسکین سوء هاضمه
اگر با سوء هاضمه مزمن دست و پنجه نرم می کنید، زنجبیل می تواند تاحدودی این عارضه را تسکین دهد.



1402/06/07
08:03:30
5.0 / 5
341
تگهای خبر: بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
پرسی بلاگ